Image på USB-Stik

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 9 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
montenego
Registreret bruger

Er det muligt at lave et image af PC`ens programmer ( Installerede programmer ) som kan anvendes hvis maskinen går ned, holder op med at virke. jeg forestiller mig at PCèn kan opstartes på USB stikket og at evnt. beskadigede filer bliver bliver repareret så maskinen igen kan virke.

Hvis muligheden foreligger, hvordan kan det så gøres, findes der et program, og er der henvisning til løsninger på nettet ?.

Venlig hilsen.

Svend

Tao
Tao
Supporter

    Hej Svend,

    Du kan sagtens lave det Microsoft på dansk kalder en systemafbildning, således at du har mulighed for at genoprette din Windows-maskine i tilfælde af, at den går ned. Muligheden er indbygget i Windows og du behøver ikke forholde dig til tredjepartsprogrammer.

    Hvis du har Windows Vista eller Windows 7, så kan du bruge vejledningen her på Microsofts hjemmeside: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows/back-up-programs-system-settings-files#1TC=windows-7

    Hvis du har Windows 8 eller 8.1, skal du trykke på Windowstasten og S samtidigt for at fremkalde Søg. Skriv Filhistorik og tryk på Filhistorik. Nederst i panelet til venstre skal du trykke på Sikkerhedskopi af systemafbildning. Følg anvisningerne på skærmen.

    Hvis din USB-nøgle er stor nok, har du mulighed for at gemme din systemafbildning på denne, men typisk bruger man en ekstern harddisk til formålet. 

    Held og lykke med det!


    montenego
    Registreret bruger

      Hej Tao og tak for svaret.

      Har ikke fået testet dit forslag, skal først fremskaffe lagermedie.

      Er det også muligt med Windows XP HA, hvis ja, så hvordan.?

      Venlig hilsen

      Svend

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Svend,

        Jeg har ikke selv mulighed for at tjekke hvordan det virker på en PC med Windows XP, men jeg har fundet en engelsksproget vejledning til hvordan det gøres her (nederst på siden): 

        http://blog.pluralsight.com/creating-backup-image-in-vista-and-xp

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.