Importer billeder med windows 7

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år siden.
Oprettet af
henningsand
Abonnent

I windows xp blev billederne fra et kamera vist og så kunne man efterfølgende vælge dem man ville have gemt på komputeren, vælge navn og ny mappe.

 Har man ikke denne mulighed i windows 7 så man kan undgå at få alle billeder med over på pc’en og så efterfølgende skal til at slette dem man evt. har overført tidl. ?

vh
Henning Sand

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Øhh, jo da – det virker på samme måde som i XP. Hvad gør du når skal overføre billeder? Er det via kabel eller hiver du kortet ud af cameraet og putter det ind i pc’en.

    Det sidste er klart det nemmeste og meget nemmere at styre idet kortet jo optræder som et hvilket som helst andet drev med alle de muligheder for at gennemse, kopiere, flytte eller omdøbe de enkelte filer som man har på alle andre drev (usb, dvddrev m.m.)

    Prøv at forklare dig nærmere om hvad der går galt og vedlæg evt. skærmskud til belysning af dit problem.


    henningsand
    Abonnent

      Jeg tilslutter kameraet med et usb kabel, og derved kan jeg finde billederne på kameraet via stifinder. Jeg kan så markere billederne og kopiere dem over i en speciel mappe på f.eks. d-drevet. Kan så efterfølgende navngive dem.

      I windows xp fik jeg derimod mulighed for først at navngive filerne og så vælge hvilken mappe jeg ville gemme de marakered filer i.

       

      Kan man ikke få samme mulighed i windows 7.

      vh

      Henning


      henningsand
      Abonnent

        Inden jeg kopiere billederne fra kameraret til pc’en vil jeg gerne have mulighed for at vælge dem jeg vil have overført, ellers bliver de alle-sammen overført.

        Hvis der er ca. 400 billeder og jeg kun skal have overført 20 til pc’en, så vil det jo være noget mere smart, hvis man bare  kunne markere de 20 give dem et navn/mærke og så kopiere dem til en mappe på pc’en.

        Som sagt kunne jeg klare dette i windows xp men i windows 7 kan jeg ikke lige finde ud af dette ????

        vh

        Henning

         

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.