Installation af Windows 7 home premium

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Bertram Hansen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
Leo k. Nielsen
Medlem

Jeg har installeret Windows Vista Home Premium på min pc. Nu har jeg købt Windows 7 home premium og erfarer, at jeg skal OMinstallere alle de applikationer jeg har på min pc 🙁

Er der nogen steder i Vista eller med et hjælpeprogram, hvor jeg kan få en liste over, hvilke programmer jeg har installeret på min pc???

På forhånd tak.

Hej

Du kan gå ned i Start på proceslinjen, skrive “Programmer og Funktioner” i søgefeltet. Når du går derind, laver den en liste over hvilke programmer der er installeret. 

Naa, jeg må være dummere end gennemsnittet. Jeg kan ikke få det til at virke . 🙁

Hej igen

Nok ikke, det var mig der læste det forkert, jeg troede du havde Windows 7

Det kan også godt være at det ikke hedder programmer og funktioner på Vista. Prøv at gå ind i Start->Kontrolpanel og så skal du finde den menu der hedder noget med tilføj/fjern programmer (Det kan også godt være den heller ikke hedder præcist dét, men du burde kunne finde en liste over dine programmer inde i kontrolpanel) 

Jaa. Jeg gik i kontrolpanel/programmer og funktioner – meen ingen mulighed for udskrivning her – ikke engang med print screen!

Markering af app´s var heller ikke muligt for en kopiering – Nederen 🙁

WTF er der nu af muligheder??

 

 

Du kan sagtens bruge print screen 

Du skal bare  trykke på print screen på dit tastetur, gå ind i Paint eller et andet billedredigeringsprogram og sætte ind (Ctrl + V). Herefter kan billedet gemmes. 

Jeg har Windows 7, og når jeg går ind i “Programmer og Funktioner”, kan jeg godt nok se, hvad der installeret af programmer. Men mit problem er også, at jeg slet ikke kan registrere mig ved installering af BullGuard for at få 6 måneder gratis som beskrevet i blad 15/2010. Den i bladet angivne adresse http://www.komputer.dk/bullguard fremviser ikke nogle af de viste menuer for registrering. (Hvorfor synes der altid at være problemer med at installere programmerne fra K.f.A. selv om det skulle være så nemt)?

Mvh. Knud L. Andersen

 

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.