IObit Toolbox, Cloned Files Scanner fejl

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
kiso55
Registreret bruger

Jeg har netop installeret IObit Toolbox fra K-DC 1/2011 og oplever problemer med at slette dubletter. Når jeg klikker på “Control” og vælger “Cloned Files Scanner” åbner der sig en boks med overskriften “Sun10_Cloned Files Scanner.exe” i kassen står der bl.a. “An error occurred in the application”. Hvis jeg lukker boksen skulle der i boksen “Cloned Files Scanner” gerne vises diverse filtyper, hvor man kan vælge at sætte flueben – men min boks er bare helt tom? Har prøvet at geninstallere, men ingen ændring. Andre programmer fra IObit Toolbox fungerer fint!

Kan det have noget at gøre med at jeg kører Windows7, 64-bit? 

Med venlig hilsen

KISO55

 

Problemet har ikke umiddelbart noget at gøre med, at du bruger 64-bit udgaven af Windows 7. Det gør jeg også, og her fungerer Cloned Files Scanner uden problemer. Jeg får lov at vælge drev, og den finder rask væk tusinder af kloner.

Problemet må ligge et andet sted, fx hvis du har et usædvanligt (virtuelt?) diskdrev, som en fejl i programmet ikke registrerer rigtigt.

Der er for nylig udgivet en ny udgave af IObit Toolbox, der kan hentes her:

http://www.iobit.com/tbdownload-promo.html

Prøv først den opdaterede udgave. Bemærk, at det er et Zip-arkiv, ikke en installationsfil. Programmet skal udpakkes et passende sted og køres derfra.


kiso55
Registreret bruger

    Kan desværre ikke finde filen, bliver hele tiden omstillet til alle mulige andre programmer.

    Mvh

    KISO55

    Hent det fra MajorGeeks her:

    http://www.majorgeeks.com/IObit_Toolbox_d6503.html

    Når du klikker på et af de to downloadlinks (det er underordnet hvilket), vil du blive viderestillet til en side, hvor hentningen starter automatisk efter nogle sekunder.


    kiso55
    Registreret bruger

      Tak for hjælpen, så lykkedes det.

      Hilsen

      En computermongol

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.