Java

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
kebe99
Abonnent

Hej, Har fundet Java ™ PLUG-IN SSV… under tilføjelsesprogrammer og det er deaktiveret skal det være aktiveret eller hvad?

Kan ikke finde ud af at slette Searcgu samme sted….

hvordan gør jeg det?

mvh

Java-udvidelsen har kun betydning på computere, der indgår i større netværk, typisk i virksomheder. På enkeltstående computere, der ikke er under administration, har tilføjelsen ingen betydning – så det er helt i orden, at den er slået fra.

Og så til Searchqu: Det er en del af Ilivid Toolbar, der er installeret sammen med et program, der ellers er gratis. Searchqu bruger nogle ikke helt fine tricks til at skaffe udviklerne af programmet reklameindtægter, og det kan være besværligt at få fjernet ordentligt. 

1) Scan din computer med Malwarebytes’ Anti-Malware. Selvom Searchqu ikke direkte er kategoriseret som sådan, kan din computer være ramt af andre lyssky programmer.

2) Kig efter Ilivid Toolbar i Windows’ funktion til at fjerne programmer og i browsernes lister over udvidelser, og fjern dem derfra.

Det skulle slippe af med den irriterende værktøjslinje.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.