Javascript

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
ib flemming pedersen445047
Registreret bruger

Jeg vil se en film i Tube8.com, men kan ikke se den fiordi den melder at jeg ikke har den Adobe Flash Player for at se filmen, men den har jeg på computeren, men for at få en ny, så slettede jeg den gamle, og installerede den der kommer frem i ruden, det hjalp heller ikke men den fortalte mig også, at det kunne være en fejl i Adobe Flash Player, eller fordi jeg havde disablet Java Script i min browser, men hvor skal jeg gå hen for at få den rettet til sablet, for jeg har været inde flere steder for at rette i Java’en.

Giv mig venligst en e-mail om hvad ejeg skal gøre for at få rettet problemet, og lad være med at sætte forklaringen ind i Spørg od Forum tak.

  

Beklager, men vi yder kun support på Forum, ikke via e-mail:

Testsiden her vil vise, om Flash Player er korrekt installeret:
http://helpx.adobe.com/flash-player.html

Du vil sikkert se en fejlmelding, hvor der burde være oplysninger om Flash versionsnummeret mm. I så fald skal du følge vejledningen her for at fjerne den gamle installation fuldstændigt, og derefter installere Flash påny:

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Bemærk specielt værktøjet til at fjerne Flash Player helt – det vil rydde op i alle tænkelige detaljer, så den nye installation kommer til at fungere korrekt.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.