Kan ikke aktivere program fra proceslinien

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ankerhintze361286
Abonnent

Hej

Jeg har et problem med mit i-tunes som jeg har besluttet at løse ved at fjerne i-tunes og geninstallere (for mange dubletter og ca. 350 GB musik).

I den forbindelse har jeg været ude for at hente kontrolpanellet ind. Kontrolpanellet lægger sig på proceslinien på skrivebordsiden (windows 8) og herfra kan jeg ikke aktivere programmet. Hvad er der galt ?

 

Jeg har tidligere haft problemer med proceslinien – specielt hvor programmet gik i dvale efter relativt kort tid. Ved genaktivering af systemet kunne jeg heller ikke få aktiveret de programmer der lå på proceslinien. Det løste jeg ved at forlænge dvale-perioden til 5 timer.

Men dette nye problem giver mig lidt grå hår.

Kan I fortælle hvad der går galt ?

 

Med venlig hilsen

 

Anker Hintze

 

Denne sag var også ved at give mig grå hår, for umiddelbart havde jeg ingen god forklaring på fænomenet – men det har jeg nu:

Hvis Windows tror at der er to skærme tilsluttet, kan den åbne Kontrolpanel på den anden skærm – og hvis den ikke findes, eller er slukket, dukker vinduet op udenfor synsvidde, men er stadig på Proceslinjen.

Tast Windows-P for at se status for flere skærme, og sæt computeren til kun at bruge den skærm, du faktisk har. Så skulle det falde på plads.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.