Kan ikke printe.

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
toxo431551
Abonnent

Efter jeg har installeret windows 10 hvor alt fungerer tilfredsstillende, har jeg lige konstateret at jeg ikke kan printe ud.

Når jeg trykker på print åbner dokument boksen og oplyser at jeg skal give et navn og gemme. (det har jeg aldrig skullet før). Det er jo ikke altid nøvendigt at gemme noget man blot skal udprinte.

Når jeg i Word 2010 trykker på udprintning står der under PRINTER Microsoft Print to PDF også er der markeret med et grønt flueben at den er klar, men jeg vil jo blot printe til min Canon  Pixma MP220.

Hvad og hvor skal jeg gøre noget for at Windows 10 kan “fange” min printer så jeg kan printe ud uden at gemme først.?

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Hvilket program forsøger du at printe fra?

    Hvis jeg forstår dig korrekt, skriver du, at du ikke har andre muligheder end at udskrive til PDF, men at du efterfølgende godt kan udskrive PDF-filen. 

    Hvis du slet ikke kan printe fra computeren, er den mest sandsynlige forklaring, at printeren ikke er korrekt installeret.

    I følge Canon er Pixma MP220 ikke kompatibel med Windows 10, men du kan prøve at installere Windows 8.1 driveren, som du finder her: http://www.canon.dk/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/pixma_mp_series/pixma_mp220.aspx?type=drivers&language=&os=Windows%208.1%20(64-bit)


    toxo431551
    Abonnent

      Hej Christian.

      Med din besvarelse om, at jeg skulle installere windows 8 driver blev mit scannings problem løst. Tak for din udførlige besvarelse.

      N.B. Hvorfor kan vi ikke markere som Bedste svar mere?. Jeg kan ihvertfald ikke på siden finde det mere.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.