Kan ikke se video/DVD i win 10

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  hjflemming 8 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
jan.nielsen
Abonnent

Hej Komputer for Alle,

Jeg har installeret den gratis win 10, og har lige fundet ud af, at jeg ikke længere kan se de fleste af mine videoer. – Der er nogle få jeg kan se, men langt de fleste af vidoe-filerne – nogle lavet med eget video-kamera kan jeg ikke se, – og heller ikke nogle instruktions-DVD fra nogle fagblade.

Jeg formodede, at det var manglende video-codecs, der var årsag til problemet. Derfor har jeg downloaded video-codecs fra nettet. Men det får jeg desværre ikke til at virke.

– Jeg har  forsøgt med Microsofts download center – men deres codecs-pakke er tilsyneladende kun til tidligere windows-verisoner !!

Da det ikke virkede, forsøgte jeg med en Media Player Codec Pack for Microsoft Windows. – Og det virkede heller ikke.

Det skal måske bemærkes, at jeg forsøger at se video-filerne i Windows Media Player. – Men alle mine anstrengelser er åbenbart forgæves.

Har i et godt tip til, hvad mit problem kan være ?

Hvorfor kan jeg ikke se de fleste af mine video-filer ?

På forhånd tak for hjælpen

Mvh.  Jan

 

 


hjflemming
Abonnent

    Hej Jan.

    Har læst noget om at Media player ikke kan bruges til Windiws 10

    prøv at installere en anden.

    Mvh Flemming 🙂


    jan.nielsen
    Abonnent

      Tak Flemming,

      Jeg prøver en anden – og lader jer vide, hvordan det gik.


      knudpress659627
      Abonnent

        Hvis det er en Windows Home version du har opgraderet til Windows 10 Home skal der ligge en app. med navnet “Film og TV” prøv at bruge den, det er en DVD/video-fremviser som kan vise de gængse formater.

        WindowsMediaPlayer i win10 kan ikke afspille DVD


        jan.nielsen
        Abonnent

          Hej Flemming og Knud,

          Jeg har først fået testet jeres videoforslag til win 10 nu.

          Jeg har installeteret VLC media player og også prøvet app’en Film og TV. Begge video-players virker, og afspiller videoerne i en god kvalitet med enkelte undtagelser. Jeg har fra japanske leverandører videoer, der vises i en dårligere kvalitet end de gjorde i tidligere windows-versioner. – Jeg ved p.t. ikke hvorfor. 

          De “japanske” videoer vises i windows explorer som fil-typen “Filmklip”. Kvaliteten af disse videor er uskarpe billeder samt billeder der “hakker” under fremføringen.

          De fleste øvrige videoer vises i explorer som type TS-filer. Disse vises i en rigtig god kvalitet. Der er dog også nogle af disse videoer, der vises i explorer som filtype “Filmklip”, der også vises i en rigtig god kvalitet. – ¨Så, det er altså ikke fil-typen “Filmklip”, der er problemet med de “japanske” videoer.

          Jeg har testet flest videoer i VLC media player, der typisk viser alle i en god kvalitet – bortset fra de “japanske”. Jeg har også testet app’en Film og Klip, men ikke så mange som i VLC-media player. App’en Film og TV viser også de fleste videor i en god kvalitet – men kan heller ikke vise de få “japanske”.

          I bør reelt begge have smily’en for jeres var, men jeg kan vist kun give den til et svar – og så bliver det første svar der får den.

          Mvh.  Jan

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.