Kan installere Mosaic

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år siden.
Oprettet af
starup3910329
Abonnent

Hej

I Komputer 8 side 56, har en beskrivelse af hvordan man i windows7 kan fåe en windows 8 skærm. Efter installation får jeg denne besked. 

# An error occured.See log for detailed information.#

Jeg kan ikke finde loggen for at finde fejlen, kan ihjælpe.??

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Jeg var ude for den samme fejl, da jeg lavede skærmskud til artiklen. Logfilen indeholdte intet brugbart og det lykkedes mig ikke, at få Mosaic til at fungere. Jeg har prøvet at skrive til udviklerne af programmet, men har endnu ikke fået svar.

    Prøv at tage et kig på Stardock Tiles (http://www.stardock.com/products/tiles/) og Omnimo til RainMeter (http://omnimo.info/), og se om du kan bruge en af dem i stedet.

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      I mit tidligere svar gav jeg indtrykket af, at jeg ikke kunne få Mosaic til at virke overhovedet. Det er ikke tilfældet: Mosaic fungerer i langt de fleste tilfælde upåklageligt, men på en af vores maskiner, oplevede jeg samme fejl som dig.

      Problemet ser ud til at være relativt sjældent: Det er ikke nævnt på producentens forum eller i deres liste over kendte fejl. En række Google-søgninger afslørede heller ikke andre tilfælde. Desværre har jeg ingen løsning på problemet, men jeg lover at vende tilbage til dig, hvis jeg bliver klogere.

      Det kan også være en god ide at holde øje med, om der kommer en ny version af Mosaic, hvor problemet måske er løst: http://mosaicproject.codeplex.com/

      rodwac867617
      rodwac867617
      Komputer for alle

        Du mangler muligvis .NET Framework fra Microsoft for at få Mosaic til at virke. 

         

        Det kan du hente her:

        http://www.microsoft.com/da-dk/download/details.aspx?id=17851

         

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Det er i al fald værd at prøve. Jeg kunne ikke løse problemet ved at (gen)installere .NET framework 4, men det ser ud til, at det har hjulpet fx her: http://mosaicproject.codeplex.com/discussions/275224#post681913

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.