Links i genveje dirigeres til udskrift på lokal printer i stedet for til Internettet

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
stigryhl532306
Abonnent

Hej!
På mit XP-windows skrivebord (samt i mapper på skrivebordet) har jeg haft velfungerende genveje. Pludselig dirigerer genvejene ikke længere forbindelse til Internettet og dermed til bl.a. netbanken, dmi m.fl., men til udskrift på min printer!
Jeg har (selvfølgelig) forsøgt at slette genvejene – og det lykkedes selvfølgelig uden problemer – og at oprette nyer. Men også de nye genveje henviser til udskrift i stedet for at virke som link til Internettet.
Jeg kan stadig få forbindelse til netbank (og DMI m.fl) ved at skrive web-adressen i en browser (Explore 8).

Hvad i alverden er der sket – og hvordan kan dét fikses?
Mvh
Stig

Det er heldigvis ikke så kompliceret som det ser ud til:

På en eller anden måde er filtilknytningen til .HTM eller .HTML-filer ændret, så siderne udskrives i stedet for at vises – det kan fx være sket, hvis du har afprøvet en anden browser og afinstalleret den igen.

To forslag:

1) Microsoft har et FixIt program til at reparere defekte genveje, det ligger her:

http://support.microsoft.com/mats/system_maintenance_for_windows/da-dk

2) I Start-menuen er der et punkt, Angiv programadgang og -standarder, der lader dig angive, hvilke programmer der skal åbne hjemmesider (og mange andre ting). Her vælger du Microsoft Windows, og klikker OK. Jeg vedlægger et skærmskud, der illustrerer funktionen.


stigryhl532306
Abonnent

    TAK for hjælpen!  mvh Stig

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.