Lyddød PC efter Win-opdateringer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
user-280470
Abonnent

Hej.  Efter ordinære opdateringer af Win Vista Home Premium i slutningen af 2013 forsvandt al lyd fra min ellers velfungerende HP Pavilion DV7, og MediaPlayer gav fejlmeddelelse ved forsøg på at afspille almindelige .WAV-filer, som ellers tidligere kunne afspilles uden problemer.  Diasshow af almindelige billedfiler kunne heller ikke længere vises.  Systemgendannelse genskabte funktionerne fuldt ud.  Men i længden er det jo ikke holdbart at undlade sikkerhedsopdateringer, som jeg nu har gennemført med det resultat, at jeg ikke har lyd (heller ikke Win opstart-nedluknings-advarsels-djingler).  Microsoft løser åbenbart ikke problemet med en ny eller rettet opdatering.  Ved forsøg på afspilning af .WAV-filer fås fejlmeddelelsen “Der opstod et problem i Windows Media Player under afspilning af filen. Klik på onlinehjælp …”.  Ved afspilning af Diasshow – almindelige .jpg-filer markeret i WIN stifinder – fås fejlmeddelelsen “En fejl forhindrer diasshowet i at blive vist”.  Problemerne synes at knytte sig til Mediaplayer (hvor min version er 11.0.6002.18311, som skulle være den nyeste).  Jeg er ikke klar over hvilken (eller hvilke) opdatering(er), der giver anledning til misfunktion af MediaPlayer.  Hvordan kan jeg mon få min lyd og diasshow genetableret ?

Der er nogle kendte problemer med Vistas lyddrivere efter opdateringer, og Microsoft har udgivet et Fix It til det her:

http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-vista/why-cant-my-computer-play-sound-after-installing-a-windows-service-pack

Får det ikke tingene på plads, skal du geninstallere driveren til computerens lydkort. Det hjælper jeg gerne med, hvis du lige fortæller mig hvilket mærke/model, du har.


user-280470
Abonnent

    Mange tak for dit svar, Henrik R. Clausen.  Det var ikke linket til microsoft, der løste problemet med manglende lyd og diasshow.  Jeg måtte afinstallere alle mine i alt 4 lyd/video enheder og geninstallerede dem.  Herefter fungerede både lyd og diasshow i Windows Mediaplayer.

    Mvh

    Jens Ole Skafte.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.