Mangler MSVCR80.dll

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  bweb 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
jeko1965
Registreret bruger

Når jeg starter min pc, kommer der et vindue frem hvori der står, at jeg mangler MSVCR80.dll filen. Jeg har prøvet at finde en hjemmeside, hvor det er muligt at downloade filen fra. Har også fundet mange sider, der tilbyder at jeg kan downloade filen gennem dem. Men da det åbenbart er en vigtig fil jeg mangler, vil jeg gerne finde den rigtige side at downloade filen fra. Har også været inde på Microsofts side, hvor jeg også fandt en mulighed for at downloade filen. Men filen mangler stadig på min pc, så hvad skal jeg gøre?

 


bweb
Medlem

    Du må have haft et Apple-program, fx iTunes, der har skabt dette problem, fx ved en ukomplet afinstallation. I første omgang anbefaler jeg at geninstallere Apple-programmet, og afinstallere det igen, hvis du ikke vil bruge det.


    jeko1965
    Registreret bruger

      Har prøvet at afinstallere iTunes, som jeg har haft på min pc i nogle år. Ved sidste opdatering til iTunes, har jeg haft problemer med at hente opdateringen hjem. Men nu har jeg så afinstalleret iTunes, men jeg får stadig et vindue frem hvor der står at MSVCR80.dll manger. Så prøvede jeg at installere iTunes igen, men nu vil det ikke installeres, og jeg kan ikke åbne iTunes længere. Jeg installerede iTunes fra Apple’s egen side, så jeg vil mene at jeg burde få alle filer med, når jeg har afinstalleret programmet fra pc’en.

      Mvh

      Jeko1965


      bweb
      Medlem

        Fjern alle disse programmer i denne rækkefølge:

        • iTunes
        • Apple Software Update
        • Apple Mobile Device Support
        • Bonjour
        • Apple Application Support
        • Genstart computeren
        • installer Itunes.

        wabkfa
        Medlem

          hej bweb,

          jeg har samme problem som jeko 1965 – en uigennemført opdatering der er

          årsag til den manglende fil. Jeg vil prøve din løsningsmodel . tak

          wab


          jeko1965
          Registreret bruger

            Hej bweb.

            Tak for løsningen på mit problem. Efter at have afinstalleret de anbefalede programmer, og genstartet pc’en, kom der godt nok et nyt vindue frem, hvori der stod at nu manglede CoreFoundation.dll filen. Jeg håbede at filen ville blive installeret sammen med iTunes. Efter installering af iTunes og endnu en genstart af pc’en, kom der ikke nogen vinduer frem med manglende filer, og iTunes virker også igen. Skønt.

            Endnu en gang mange tak for hjælpen.

            Mvh

            Jeko1965

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.