microsoft konto

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  zuenonentu 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
torpvej9
Abonnent

Jeg har overtaget en forenings PC med windows 8.1 Den har en microsoft konto, som ingen længere har adgangskode til. Heller ikke de telefonnumre, der angives som sikkerhed anvendes mere. Når jeg forsøger at få en ny kode kommer der en lang række spørgsmål, som jeg ikke har mulighed for at besvare, da jeg aldrig har brugt kontoenbrugere. Jeg har oprettet en ny Microsofr konto, men hvordan får jeg gjort den til standard og deaktiveret den gamle? Jeg kan se i andre svar, at der under PC indstillinger skulle findes et punkt med brugere. Men det kan jeg ikke finde på min PC. Kun konti, og det giver ikke mulighed for at skifte til lokal konto. Skal jeg gå helt tilbage til fabriksinstillinger?


zuenonentu
Abonnent

    Hej torpvej

    Jeg har siddet og kigget lidt efter vejledninger til hvordan man kan skifte brugerkonto i windows 8.1. Jeg anvender dog ikke selv Windows 8.1, så jeg kan ikke garantere om det virker. Jeg ligger dog lige et par vejledninger her i svaret som du kan prøve.

    #1: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-8/microsoft-account-tutorial

    #2: http://www.techrepublic.com/blog/windows-and-office/quick-tip-change-to-a-local-account-in-windows-81/

    Jeg håber du får løst problemet.

    Mvh

    Jannik Davidsen

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Med mindre du har en god grund til at lade være, vil jeg anbefale dig at geninstallere Windows 8. Det går ret stærkt og i samme ombæring kommer du af med diverse skrammel, der måtte ligge og fylde fra tidligere brug.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.