Microsoft Photo Editor

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
revsgaard
Registreret bruger

Under en opdatering af Outlook på min arbejdsplads er det lille nyttige program Microsoft Photo Editor forsvundet. Jeg har prøvet at henvende mig til vores IT-afdeling, og de har så downloaded et andet program til mig, som ikke virker på samme måde, når der skal skrives ud på vores printere. Jeg synes det er fint med opdateringer; men ikke når de fjerner nyttige programmer, som man bruger næsten dagligt. Hvis det er et gratis program, kan I så ikke inkludere det på den disk, der følger med jeres gode blad. Vi bruger Windows XP Prof.

Tao
Tao
Supporter

    Tak for rosen.

    Microsoft Photo Editor var et program, der fulgte med Office XP (altså ikke et gratisprogram), så ved installation af Office 2003 eller nyere, erstattes nævnte program med Microsoft Office Picture Manager.

    Hvis du gerne vil have Photo Editor tilbage kan det lade sig gøre vha. en geninstallation. Det kan du gøre ved at benytte følgende fremgangsmåde (der kræver Office XP-installationscd’en):

    1. Sæt cd’en med Microsoft Office XP i computerens cd-drev.
    2. Gennemfør processen Installation trin for trin, og vælg derefter Specialinstallation som type.
    3. Når du kommer til trinnet Vælg funktioner, skal du indstille hver node i installationstræet til Ikke tilgængelig.
    4. Udvid Office-værktøjer under Funktioner, der skal installeres.
    5. Klik på Microsoft Photo Editor, og klik derefter på Kør fra denne computer.
    6. Klik på Installer nu.
    7. Klik på OK, når Office XP-installationen er fuldført.


    revsgaard
    Registreret bruger

      Tjah, tak for svaret; men da det som skrevet er min arbejdsplads’ IT-adeling og ikke mig privat, der har installationscd,erne, har jeg ikke adgang til disse. Privat har jeg stadig Microsoft Photo Editor og må nu bare selv passe på, hvad jeg siger ja, til at opdatere, så mit private program ikke forsvinder. Der har jeg dog stadig mine gamle installetionscd’er.

      Jeg synes, det er for dårligt fra Microsofts side, at man ikke bliver spurgt om man ønsker at erstatte Microsoft Photo Editor med et andet program, det er irriterende at sådan noget bare sker automatisk!

      Så, svaret er altså desværre, at jeg ikke kan se, hvordan jeg kan bruge svaret til noget; men det er jo ikke jeres skyld.

      Venlig hilsen

      Jens Revsgaard Andersen

       

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.