microsoft solitaier collect

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
yvonneole
Medlem

Efter at have opgraderet fra windows 8 til windows 8,1 kan jeg ikke spille microsoft solitaier collect. Når jeg trykker på app kommer den på skærmen, men den søger ikke, men går med det samme tilbage til forsiden med fliserne. Er det noget i kan hjælpe med.

venlig hilsen

Yvonne Bech

Tao
Tao
Supporter

    Hej Yvonne Bech,

    Prøv først at afinstallere Microsoft Solitaire Collection. Du gør du ved at højreklikke på appen og vælge Fjern. Installer derefter appen fra Store: http://apps.microsoft.com/windows/da-dk/app/microsoft-solitaire-collection/1a36fd17-5161-4651-ae2d-13384e427ea8

    Hvis ikke dette fungerer, kør da Microsofts fejlfindingsværktøj til apps – det henter du her: http://download.microsoft.com/download/F/2/4/F24D0C03-4181-4E5B-A23B-5C3A6B5974E3/apps.diagcab


    yvonneole
    Medlem

      Jeg har nu prøvet begge dele, men det virker ikke. Jeg har kunnet spille det, men fra den ene dag til den anden virkede det ikke. Når jeg installere appen står der Xboks det gjorde der ikke i starten. Jeg vil kun spille på min pc og ikke på en konsol. Jeg kan gå ind på min konto hvor der står Wallier Coffee 5, den har jeg aldrig selv lavet, så hvor

      kommer det fra. Vil det hjælpe hvis jeg laver en konto mere? Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal have et medlemsskab. Problemet er opstået efter jeg opgraderede til 8,1, kan man prøve at installere det igen?

      Venlig hilsen Yvonne

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Yvonne,

        Med Windows 8 og Microsofts mobilplatform Windows Phone har man så at sige relanceret Xbox-brandet, således at det ikke længere kun er lig med den fysiske konsol, man kan købe (Xbox 360). Nu hedder hele underholdningsfladen hos Microsoft: Xbox. Altså både Xbox Spil, Xbox Musik og Xbox Video – derfor skal du bare følge anvisninger og logge ind med din Microsoft-konto. Se om ikke det hjælper på spillet.

        Vil du ikke sende et billede af det såkaldte Wallier Coffee 5, så kan jeg se hvad det er for noget – umiddelbart tror jeg bare det er et spil fra Store.


        yvonneole
        Medlem

          Jeg sender hermed et skærmbillede.

          Vh Yvonne Bech

          Tao
          Tao
          Supporter

            Hej Yvonne,

            Hvis en anden har brugt din PC, har denne måske logget ind med sin egen konto. Du skal blot trykke på WarierCoffee5 / Min konto og dernæst vælge Log af i bunden. Dernæst får du mulighed for at logge på igen, hvis du trykker på samme knap.

            Her angiver du blot din Microsoft-konto (@hotmail, @live…) – du har automatisk en konto til Xbox, når du har en Microsoft-konto.

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.