Min PC er gået i hak

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  seniorproppen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
lang70
Abonnent

Hej Jeg er lidt på den. Jeg har rodet med mine mapper. Så meget at min bærbar er gået i stå når jeg tænder for den. Den starter de første 10 sekunder fint. Men kommer ikke længere. Men bliver varmere og varmere. Jeg prøvede at genstarte den da jeg ville videre. Det er en gammel bærbar, som bruger Windows XP. Jeg tænker om det er muligt med genvejstaster. På forhånd tak Jørn Hansen


seniorproppen
Abonnent

    Til Jørn Hansen

    Det meget korte svar er  AFKØLING  –  AFKØLING ! ! !

    Din bærbare har formodentlig fået hedeslag, hvorfor den af samme grund ikke længere virker som forventet.

    Find en måde hvorpå du kan få lavet en permanent køling af især den bærbares underside, hvor bund- og grafikkort sidder.

    Med programmet SPECCY kan du måle temperaturerne på bund- og grafikkort.

    Ingen af de målte temperaturer må på noget tidspunkt overstige 50 ~ 55° Celcius.

    Skriv venligst en tilbagemelding, så vi andre læsere også kan se, i hvilket omfang ovenstående løsningsforslag har besvaret dit spørgsmål og afhjulpet dit problem.

    M. v. h. ~ “Seniorproppen”


    lang70
    Abonnent

      Det er rigtigt at min bærbar blev meget varm. Men på grund af problemmet. Valgte jeg også at slukke for min bærbar. Men det hjalp ikke så jeg måtte ind i Recovery System og vælge Advanced Options. Videre til Partion Setup og slette. Så derfra kunne jeg komme tilbage til Windows pu ha det blev en lille gyser. Men er tilbage til brug igen. Hvor jeg bygger op igen.:)Med Venlig Hilsen Jørn Hansen. Ps Tak for dit inlæg.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.