NemID

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Christian 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Benny Rasmussen
Medlem

Måske ligger dette spørgsmål om NemID udover, hvad Komputer For Alle tager sig af, men jeg prøver her:

Ultimo august 2010 fik jeg gennem Danske Netbank NemID, som fungerede fint i 1 uge, hvorefter jeg ikke længere kunne logge mig ind på netbanken, fordi JAVA ikke åbnede vinduet , hvor bruger-id og adgangskoden skal tastes ind. Danske Bank’s kundeservice hjalp mig i to dage med forsøg på at løse problemet ved bl. a. at rydde ud i mine JAVA-installationer, således at jeg nu kun har seneste version installeret. Men først da jeg blev anbefalet at oprette “en ny brugerkonto” lykkedes det mig ad den vej igen at komme i netbanken. Da jeg for kort tid siden skiftede til JAVA-version 1.6.0_23, kunne JAVA pludselig åbne vinduet med bruger-id og adgangskode på min egen brugerkonto, men efter indtastning af disse to ting og koden fra nøglekortet får jeg beskeden “Vent venligst. Dine oplysninger behanles..” Længere kan jeg ikke komme.

Danske Bank og NemID kan ikke hjælpe mig over problemet, mon I kan? For jeg vil meget gerne af med det meget irriterende skift til den nye bugerkonto.

Mit styresystem er Windows XP Proff.

Med venlig hilsen / Benny Rasmussen

 

 

 


Christian
Medlem

    Hmm har selv haft bøvl med det, jeg tror du skal bede om en ny start, det går nemmest genem din bank, NemID er meget langsomme.

    Men det er uden for hvad jeg ved med bestemt hed.vh


    Peter Jensen
    Medlem

      Du bruger sikkert internet explorer…prøv med firefox, jeg har aldrig problemer..


      Christian
      Medlem

        Det nu også Firefox jeg bruger, men vi skal nok snart have fundet en ny, da den har overhalet explorer, i antal bruger. vh

        Tak for svarene. Ja, jeg bruger normalt INTERNET EXPLORER, men har under samtalerne med Danske Banks Kundeservice også uden held prøvet om en af disse 4 browsere kunne løse problemet: OPERA, APLLE SAFARI, MOZILLA FIREFOX og GOOGLE CROME. I dag har jeg påny prøvet med GOOGLE CROME og nu virker den, så jeg har lagt netbanken ind som CROMEs forside og kan igen komme i banken med et klik.

        Mvh. Benny Rasmussen

         

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.