Netværksprinter

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
poul markussen
Abonnent

Hej Der. Jeg er igang med at intalere en Trådløs HP netværksprinter 5510. Når jeg instalere driver og opsætning fra cdén viser  den fint den nye printer men den vil ikke printe ud. Når jeg monter netværkskabel i laptopen bliver printeren trådløs, når jeg igen fjerner kablet vil printern ikke udskrive. Printeren har WI-FI og når jeg trykker på knappen finder den printeren, men ingen udskrift???. Prinetren er  i online tilstand jeg kan heller ikke pinge den inde fra cmd. kan ikke finde printer siger den..

kan i hjælpe mig`??? jeg har ikke før haft problemer med at installere netværksprintere.. mvh poul:)

Prøv at kigge efter printerens IP-adresse i de forskellige situationer. Det kan tænkes, at den skifter, og at du derfor løber efter et mål, der flytter sig.

Jeg forstår ikke helt meningen med at printeren bliver ‘trådløs’, når du tilslutter et kabel til din laptop?

Det er vigtigt at du bruger nyeste driver til printeren. Den medfølgende CD bliver hurtig forældet, du kan hente allernyeste udgave her:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=311255

Endelig vil jeg høre, om du har installeret en firewall i computeren?


poul markussen
Abonnent

    Hej Henrik Tak for svaret, jeg har konstateret at ip flytter sig. fra 192.168.1.112 til 192.168.1.186. Kan jeg fastfryse ipén.? Ja jeg har også firewall AVG.Proff.

    Det jeg skriver om når jeg kabler min laptop til routeren kan den godt finde printeren som trådløs enhed. når jeg afmontere kablet i laptopen forsvinder min printer igen. Og jeg har hentet de sidste ny driver på HP hjemmeside. mvh Poul M:)

    Problemet her er IP-adressen, der flytter sig – men det er til at løse. Du kan gøre det to forskellige steder. Vælg én af disse metoder:

    1) I routerens administrationssider (dem finder du sikkert på http://192.168.1.1), hvor du sætter en Static Lease op, så printeren får samme IP-adresse hver gang (se skærmskud). Funktionen kan hedde noget andet i din router. Min router er med DD-WRT, og jeg har en lang stribe Static Leases, der sørger for at mine enheder altid findes på samme adresse i netværket. 

    2) I printeren, hvor du sætter printeren til en fast adresse (192.168.1.112 og 192.168.1.186 er begge brugbare valg), og slår funktionen til automatisk henting af adresse fra

    Det er ikke så vigtigt om du bruger metode (1) eller (2), du tager blot den, der er nemmest at finde rundt i. Manualerne til router/printer kan sikkert guide dig.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.