Ny stationær.

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 1 måned siden.
Oprettet af
ravnekaerlund
Abonnent

Jeg har et par gange oprettet en ny mappe, og lagt filer ind blandt andet en mappe med billeder og en mappe med scanninger. Da jeg så skulle bruge filerne var mapperne slettet. Hvad er der galt. Det er en ny stationær pc af mærket acer, og den køre med Windows 7 proff.

Venligst

 Bent

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det er ikke meget sandsynligt, at der er et eller andet, der sletter dine filer og mapper, men prøv for en ordens skyld at køre en fuld scanning for malware og virus, fx med Malwarebytes Anti-Malware og Avast! Free.

    Fjern eventuelle uønskede programmer, malware, virus og lignende, og åbn herefter Stifinder ved klikke på Computer i startmenuen.

    Åbn herefter det drev, som du opbevarer data på, sandsynligvis C: og søg efter en af de forsvundne filer ved hjælp af søgefeltet øverst til højre.

    Hvis det ikke giver noget resultat, kan du prøve at søge med et wildcard: Hvis du fx ved, at filen du leder efter hedder noget med budget, skriver du *budget* i søgefeltet, hvorved du leder efter alle filer, hvis navn indeholder ordet budget.

    Finder du stadigvæk ikke dine filer, kan du bruge et program som fx Recuva til at genoprette slettede filer: https://www.piriform.com/recuva

    Tøv ikke med at skrive igen, hvis vi kan hjælpe med mere specifik vejledning.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.