Opstart i Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  seniorproppen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
fiaymo
Abonnent

Når jeg starter min Pc med Windows 7 på en SSD drev, går det meget hurtigt med at få indlæst styresystemet. Men derefter standser Pc’en op, og musemarkøren er blokeret midt på skærmen. Der går adskillige sekunder før der sker noget. Så giver Pc’en lyden tre gange som når man kobler en enhed på og fra via f.eks. en USB port. Derefter bliver musemarkøren levende igen og Pc’en fungerer normalt.

Det er meget irriterende!

Jeg har kontrolleret med CCleaner om der er programmer der starter op automatisk som kunne give problemer, men fandt ikke noget påfaldende. I gamle dage når man brugte .bat og .ini filer under opstart, kunne man via en speciel indstilling, følge trin for trin hvad der skete under opstart. (Man skulle manuelt sige ja til hvert trin). Eksiterer sådan en mulighed i Windows 7, måske med hjælp af en special program?


seniorproppen
Abonnent

    Til Filippo Aymo-Boot

    En gentagelse af det samme spørgsmål fem gange lige efter hinanden øger IKKE mulighederne for et hurtigt svar – nærmest tværtimod.

    Til din orientering kan jeg imidlertid oplyse, at hvis du f. eks. skriver STARTUP MONITOR eller PROCESS MONITOR på Internettet (Google), så vil der være frit valg på alle hylder til at finde lige netop det program, du synes bedst om.

    Skriv venligst en tilbagemelding, så vi andre læsere også kan se, i hvilket omfang ovenstående løsningsforslag har besvaret dit spørgsmål og afhjulpet dit problem.

     

    M. v. h. ~ “Seniorproppen”


    fiaymo
    Abonnent

      Hej,

      Tak for dit svar.

      Jeg beklager meget at jeg har postet mit indlæg flere gange. Det skyldes, at når jeg postede mit indlæg gik browseren i stå og det så ud som om indlægget var kommet igennem.

      Undskyld endnu en gang.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.