Outdated scanner-driver

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
von der funden540232
Abonnent

Hjælp. Der findes ikke en Windows 7&8 driver til min lidt ældre Canon 5000F scanner. Jeg kunne selvfølgelig gøre som Canon ønsker og købe en ny, men jeg har allerede en scanner i min printer – dog kan den ikke scanne dias, som min gamle kan. Er der en måde hvorpå jeg kan få den til at virke – kan jeg evt. få Windows 8 til at køre en XP-session ?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Bruger du Windows 7 eller 8?

    Hej Christian, Tak for din interesse for emnet. Jeg bruger både Windows 7 og 8, men primært Windows 8. Hvis der er en nemmere løsning med Windows 7, så er det helt fint for mig.

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Hej igen

      Jeg har undersøgt sagen nærmere, og det ser ud til, at der er andre, der har haft held med at bruge Windows Vista-driverne på Windows 7.

      Start med at hente TWAIN-driveren her: http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/scanners/canoscan_series/canoscan_5000f#DriversAndSoftware

      Klik på Drivers & Software og vælg Windows Vista.

      Når du har hentet driveren, skal du køre installationsprogrammet i kompatibilitetstilstand:

      1. Højreklik på installationsfilen og vælg Egenskaber.

      2. Skift til fanebladet Kompatibilitet, sæt flueben ved Kør dette program i kompatibilitetstilstand for og vælg Windows Vista i drop-down menuen nedenfor.

      3. Klik OK og kør installationsprogrammet.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.