Overførsel af filer

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Henry J.
Medlem

Ved overførsel af filer fra Komputer med Windows XP til Komputer med Windows 7 ved hjælp af DVD-disk skete der følgende fejl. Filen bestod af tekst og billede,r hvor der under billederne var skrevet en kort forklaring. Brændinge på den gamle Komputer gik O.K., men ved overførselen til den nye Komputer var forklaringen på billederne anbragt helt tilfældigt på manuskriftet. Har forsøgt forskellige hastigheder på brændingen uden resultat. Brænderprogrammet er Nero. Jeg har overført både billeder til Element og  kartotek af CDèr til VisiTrax uden problemer. Spørgsmålet er: Hvad gør jeg forkert!!!

          Venlig hilsen Mamse

Lad mig lige høre:

Er der tale om Word-dokumenter, og er der samme udgave af Word på begge computere?

Du er velkommen til et vedlægge et skærmskud, der viser problemet.

 

Med venlig hilsen

Henrik Ræder Clausen

Komputer for alle


Henry J.
Medlem

    Overførslen sker fra Windows Xp, Microsoft  Word til Windows 7 , Microsoft Works tekstbehandling.

           Venlig hilsen Mamse


    Henry J.
    Medlem

      Jeg har intet svar fået kun spørgsmål, så jeg opgiver!! jeg har slettet de tekster der stod forkert og indsat dem de rigtige steder.

      Mamse

      Beklager det manglende svar. Forum-systemet er også nyt for os, jeg havde ikke fået slået abonnement-funktionen til på dit spørgsmål, og var derfor ikke klar over, at du svarede.

      Problemet ser ud til at være, at du flytter fra Word (stort, professionelt program) til Works, der er en slags mini-udgave af Word med færre funktioner – og andre filformater. Hvis du har flere dokumenter at flytte, kan du med fordel gemme dem i RTF-format, før de overføres.

      Metoden – DVD, USB-nøgle etc. – har ikke noget med problemet at gøre.

      En anden mulig løsning er at installere den gratis kontorpakke OpenOffice.org, der er god til at konvertere Word-dokumenter.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.