Printerproblem

Ikke løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Villy Pedersen
Medlem

Jeg har fornylig købt en Acer Aspire x3400 med styresystemet Wndows 7. Min printer er hp photosmart 7345, som arbejder fortrinligt sammen med min bærbare med Windows XP. Min nye computeer vil ikke kendes ved printeren. Jeg har forsøgt at installere printersoftvaren, der fulgte med, da jeg købte printeren for nogle år siden, men dt virker ikke! Hva er der galt? Jeg vil være glad, hvis nogen kan – og vil –  hjælpe!

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Problemet med din printer er at den driver der findes på cd’en der fulgte med ved købet er for gammel og ikke kompatibel med windows 7 og derfor skal du have hentet en ny på nettet – f.eks. på denne side: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=213999&lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=213997

    Sørg for at installere driveren før du sætter printeren til – altså fjern kablet fra printeren – installer driveren og tilslut så printeren…


    Tips3
    Medlem

                   Selvfølgelig vil vi hjælpe dig, det mangler da bare.

      Gør alt hvad du kan for at undgå den cd-rom som fulgte med din Printer, og du fjerner alt som er installeret fra den.

      Og du gør nu det at din Acer  er klar og på nettet, og du sætter USB stikket fra printer i og så sker der følgende. ( husk og tænde for printeren )

      Windows siger til dig, jeg har fundet nyt udstyr i min USB stik.

                                NÆSTE

      Og Windows spørger dig, hvad skal jeg dog gøre, skal jeg automatisk ordne det hele og selv hente hele skidtet på nettet, og du klikker ja til fuldautomatisk til det hele.

                        DET KIKSER MÅSKE

      Hvis ikke Microsoft har programmet i deres system, ja så kan din computer jo ikke hente noget på nettet.

                      Nyt spørgsmål fra Windows ( Acer )

      Kan du fortælle mig hvor jeg kan finde programmet, og ja det kan du da, du lægger din HP printer cd-rom i din DVD drev og fortæller Windows at den selv skal finde det som er nødvendig i DVD drevet, og automatisk ordne alt for dig.

      Hvis at HP programmet prøver på at starte af sig selv, klikker du nej til HP fordi du jo har set at det ikke virker.

       

      Lad Windows ordne det hele, ja Windows har jo selv forstand på hvad som er bedst for Windows, ingen tvivl om det, HP har jo ikke forstand på det, det siger du jo selv, og jeg ved at du har ret.

      Men blev du mon glad for at få hjælp ?????????????????????????????

      Markerer venligst bedste svar

       

                         Hilsen Lotto

      Kærre Jan Larsen!

      Desværre har jeg indnu ikke fået forbindelse mellem printer og PC. Jeg har fulgt dine anvisninger meget nøje, men altså muden held. Som tidligere nævnt, fungerer HP-printeren fint med min bærbare PC, der har Windows XP. Jeg klikkede på en linie i download-siden, der hed Windows 7 32 bit. Er det muligt, at det er 64 bit, og at det er der, fejlen er?

      Med venlig hilsen – og tak fra

      Villy Pedersen

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Ja, din win7 er sandsynligvis en 64-bit udgave (det er de fleste efterhånden) og så har vi miseren – jeg har forsøgt at finde en 64-bit driver til din printer på nettet, men tilsyneladende er det ikke så nemt. Dem jeg finder er ikke umiddelbart tilforladelige og jeg har ikke mulighed for at teste det af. Måske du skulle prøve at hente 64-bit udgaven til XP fra samme side – det er før set at det KAN fungere.

        Ellers har jeg ikke rigitg andre bud lige p.t.

        Til Jan Larsen!

        Tak for dit forsøg på at hjælpe mig med mine printerproblemer. Det er jo sikkert, det er de 64-bit, der (i dette tilfælde) er ulykken. Jeg har forsøgt det med XP-32bit, men vil forsøge igen. Der må da for pokker dukke en driver op, der kan bruges. Blot underligt, at jeg printer uden problemer på min Epson Stylus DX 8400! fra min nye Acer.

        Nok engang tak og venlige hislsener fra Villy Pedersen

         

        jan larsen
        jan larsen
        Supporter

          At du kan printe uden problemer med din Epson er måske ikke så underligt endda – der er stor forskel på hvilke printere der er kompatible med win7 og igen hvilke der virker med win7 32-bit og win7 64-bit.

          Men det var nu xp-64bit driveren jeg havde tæmkt du skulle forsøge og i den forbindelse står det ikke helt klart for mig hvilken win7 version du bruger, selv om jeg antager at det er 64-bit.

          For at få vished, hvis du skulle være i tvivl, og så du i alle tilfælde kan søge på den rigtige driverversion, skal du have klarhed over dette og du finder oplysningen ved at trykke på ’start’knappen og så højreklikke på ‘computer’ og vælge ‘egenskaber’. Herved kommer du til de fleste systemoplysninger omkring din pc og dit styresystem.

          Til Jan Larsen!

          Jeg har lige kigget. Det er 64 bit system! Så det!

           

          Nok engang tak.

          Venlig hilsen

          Villy Pedersen


          Hexiana
          Medlem

            Jeg har haft det cirkus med en hp printer 2350. købte ny til 500 kr gad ikke mase mere der var ikke lavet w7 driver til den gamle( de er “gode” hp hvad). En skam de er så gode deres printere. mvh Hexia

            Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.