Problemer med opstarting af Word og Photo Gallery.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
tiboDK
Medlem

Jeg har problemer med to Windows programmer : Word 2003 og Photo Gallery. Jeg får de følgende meddelser hele tiden. Jeg kan delvis arbejde videre med programmer men det er blevet ret irriterende. Jeg har allerede af- og geninstalleret Windows Live Essential 2011 hvor Photo Gallery hører til. Er der ellers nogen der et bud hvordan jeg undgå at få de følg. meddelelser som forsinker mit arbejde? – Tak. 

PS. jeg har W-Vista på PC 

Meddelelserne fra Windows lyder sådant :

Windows Live Photo Gallery er holdt op med at fungere, luk programmet.

eller 

Microsoft Word svarer ikke. Luk programmet ell. vent på at programmet svarer 

Generelt er det svært at dianogsticere den slags problemer. Af e-mail udvekslingen kan jeg se, at du har forsøgt Windows’ Systemfilreparation, og fået yderligere problemer på halsen. Det er i sig selv en udmærket idé, så jeg vil først samle op på det.

Den omtalte logfil, der kan rumme interessante oplysninger, er placeret her:

c:windowslogscbscbs.log

Den kan ikke umiddelbart vedhæftes til denne sag, men du kan sende den til mig på e-mail på [email protected]. Så vil jeg undersøge, hvad der er gået galt i processen.

Til reference er her et par artikler fra Microsoft om problemet. Det er absolut i den råtekniske afdeling, men i det mindste er Microsoft-artiklerne betydeligt bedre redigeret end de debatter, man finder på Vistaheads.com og andre i øvrigt ganske brugbare debatfora.

http://support.microsoft.com/kb/929833

Problemet med CBS.log er beskrevet her:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/cbslog-corupted/064fbbdf-fb7d-e011-9b4b-68b599b31bf5


poulbj
Abonnent

    tak for jeres ulejlighed, jeg har fået løst problemet, jeg kørte et program der hedder microsoft .fix it, der dukkede photo-gallery op, som et program der var i gang med install. og der kunne jeg slette det.

    med venlig hilsen

    poulbj.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.