Programmer på Cd

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Bjarnebr
Medlem

Jeg læser med interesse om de nye programmer som i reklamerer for i bladet og på Cd’en, jeg er ikke så god til engelsk og mange gange har i hentet programmet fra en engelssproget hjemmeside, så derfor spørger jeg : Kan man ikke lige så godt bruge de tilsvarende funktioner der er en integreret del af Windows som f.eks. backup hvor i kommer med et nyt forslag i blad nr. 18/2010?

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Hej Bjarne,

    det er lidt en smagssag, om man vil bruge Windows egne funktioner eller et særligt program til f.eks. backup. Som regel rummer programmerne nogle muligheder, der går ud over Windows’ egne, men f.eks. på backup-området synes jeg, at Windows Vista og 7 har så udmærkede faciliteter, at jeg i hvert fald ikke vil bruge et tredjepartsprogram. 

    Men har man specielle behov i forbindelse med backupen, eller ønsker man at finindstille processen ud over, hvad Windows giver mulighed for, kan det som sagt stadig være en god ide at bruge et specielt program til dette og lignende formål.

    Som eksempel kan også nævnes diverse oprydningsprogrammer (som fx Ccleaner), der efter vores mening løser opgaven mere effektivt end Windows selv.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.