ReadyBoost

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
fiaymo
Abonnent

Jeg har en stationær Pc med en SSD diskdrev til operativstystemet (Windows 7) og en almindelig harddisk. Pc’en har 16MB Ram. Jeg bruger Pinnacle Studio15 til redigering af Video, men Pc’en kører meget træg når den skal konvertere et videoprojekt til en fil. Kan man forbedre Pc’en ydelser ved at bruge ReadyBoost med en ekstern USB drev via USB3? Jeg har prøvet dette men når jeg vil starte ReadyBoost får jeg beskeden at: ReadyBoost er ikke aktiveret, fordi den tjeneste, der er ansvarlig for ReadyBoost (Sysmain), er slået fra på denne computer. Tjenesten Sysmain kan aktiveres igen af en administrator.

Hvordan aktiverer man igen Sysmain, og har det en mening at gøre det?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Kodning og rendering er relativt krævende opgaver for en computer, så det er ikke sikkert, at det er disken, der er flaskehalsen her. Der er næppe nogen grund til at bruge ReadyBoost caching på SSD’en, men det kan have en mindrre effekt på ydelsen af dine harddiske i denne sammenhæng.

    Førend du kan bruge ReadyBoost, skal du aktiverer Superfetch-tjenesten. Tryk Windowstast+R, skriv services.msc og tryk Enter. Find Superfetch i listen, dobbeltklik på den og vælg Automatisk ved Opstartstype. Genstart computeren.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.