Rod i biblioteker

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Søster Lystig
Medlem

Jeg har lige flyttet alle mine dokumenter og billeder fra C: til D: ved hjælp af Egenskaber/Placering/Flyt, som Jan Larsen herinde forklarede mig. Det er gået fint, men det ser ud til at jeg har lavet rod i bibliotekerne.

Jeg startede med at flytte Billeder og angav bare D: som destination, hvilket åbenbart har resulteret i at den i biblioteket Billeder nu viser hele D-drevet og ikke kun de 3 billedmapper.

Jeg har nu i en time forsøgt at tænke mig til hvordan det kan rettes, men jeg kan ikke helt gennemskue det længere og er bange for at lave endnu mere rav i den. Jeg kan jo ikke flytte de enkelte mapper i biblioteket med Flyt-funktionen, men kun hele biblioteket. Og Fjern fra Biblioteket sletter mapperne.

Er der en der kan forklare mig den rigtige vej?

Til info: Windows 7 64-bit

PFT.

MVH Søster Lystig

PS: Tusind tak for al jeres gode hjælp herinde.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Nå, jeg har nok ikke fået forklaret mig grundigt nok – undskyld for det…

    Jeg manglede at fortælle at du skulle oprette en mappe f.eks. ‘billeder’ – ‘dokumenter’ ect. på D-drevet inden du begyndte for at få tingene adskilt og på en fornuftig plads. Det er ikke sådan når man en gang i mellem tager for givet at andre kan vide hvad der sker oppe mellem ørerne på én selv…

    Du kan i vinduet ‘Egenskaber/Placering’ vælge ‘gendan standard’ og så begynde forfra – og så denne gang oprette en mappe til flytningen.

    Jeg beklager det ekstra bøvl det har forårsaget for dig !

    Hej Lars,

    Det er i helt orden. Jeg regnede det med mappen ud da jeg flyttede mappe nr. 2. Men det var først bagefter jeg opdagede hvad det betød for billedemappen.

    Når jeg har tid igen om et par dage, gendanner jeg standarden og begynder forfra.

    Det er helt i orden med det ekstra bøvl :). På denne måde fik jeg da lært en hel del om biblioteker, som jeg ikke havde fattet før.

    God weekend!

    MVH Søster Lystig

     

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.