Skærm på forkert led

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Hej

Pludselig er min almidelige bærbares skærm på den forkerte led. Alle mine ikoner er på siden, så det kun ser normelt ud, hvis jeg vender den bærbare som en bog, men så kan jeg ikke bruge touch-pad’en ordentligt. Jeg kan godt flytte proceslinien, men ikke skærmindholdet. Er der nogen der kan hjælpe.

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    På nogle computere findes den funktion at skærmen kan drejes, men det er ikke alle.

    Som regel skal der bruges en kombination af ctrl+en piletast eller alt+en piletast eller evt. en kombination af ctrl+alt eller måske alt gr eller sågar fn – evt i kombination med ctrl eller alt….

    Lige hvad der virker hos dig er svært at sige, men prøv dig frem med forskellige kombinationer af ovenstående – det eneste fælles er at det er piletasterne der bruges i forbindelse med de øvrige nævnte taster


    Tips3
    Medlem

                    Ja sansynligvis kan vi hjælpe dig, det mangler da bare.

       

      Der er af ukendt årsag sket en fejl i din computer, men du skal jo åbne den program som er installeret til din skærmkort, og der kan du indstille hvilken vej som skærmbilledet skal vende.

      Måske at du skal klikke på kontroldpanel og finde windows program til skærmindstildninger i stedet for, men bedst hvis at du bruger den skærmprogram som er installeret.

       

      Hvis at du synes at det er skæg, ja så kan du i skærmprogrammet få bilderne på skærmen til at vende på hovedet hele tiden feks.

       På din bundlinjen ligger der typisk en ikon til skærmkortet og klik på den.

       

      Tao
      Tao
      Supporter

        Har du fået løst dit problem, jann1? Hvis ja, så må du meget gerne tilkendegive dette.

        Hvis du bruger Windows 7 kan du højreklikke et frit sted på skrivebordet og vælge Skærmopløsning. Her kan du vælge hvilken retning din skærm skal være i – vælg Liggende under Retning.

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.