skift til Windows 10

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
wørts42
Registreret bruger

Kan jeg få problemer med min gamle officepakke (2003) ved skift til Windows 10)?

Og risikerer jeg manglende opdatering af windows 7, hvis jeg ikke skifter til Windows 10.

Annemarie Wørts

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

     

    Kære Annemarie

    Jeg har netop talt med Microsoft, som fortæller, at den danske version af Windows 10 frigives 29. juli sammen med den engelskesprogede. 

    Hvis det mod forventning skulle vise sig ikke at passe, vil det fremgå af installationsprogrammet, som du får mulighed for at starte via ikonet i opgavelinjen (ved uret) efter d. 29. I såfald skal du blot vente med at starte installationen af Windows 10.

    Microsoft fortæller også, at installationsprogrammet til Windows 10 indeholder et diagnostikværktøj, som kontrollerer både hardware og software kompatilbilitet inden installationen iværksættes.

    Windows 7 er i øjeblikket det mest anvendte Microsoft operativsystem, og der kommer til at gå mange år, inden support og løbende opdateringer ophører. 

    Hvis vi ser på Windows XP som eksempel, blev operativsystemet frigivet i 2001, mens support og opdateringer først ophørte næsten 13 år senere i foråret 2014. Windows 7 blev frigivet i 2009.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.