Skrivebords ikoner ændre plads af sig selv hele tiden

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

okay nu har det her irriteret mig i efter hånden pænt langt tid, jeg har en computer som jeg er på dagligt, og den er med 2 skærme, (stationær) det der irritere mig rigtig meget er at alle mine ikoner på skrive bordet ændre plads af sig selv hele tiden, i starten var det bare et par ikoner der flyttede sig, men nu er det ved at være alle ikoner der selv flytter, aner ikke hvorfor , og jeg har prøvet at flytte dem som jeg vil ha dem og gemme den både med windowes egen funktion og med iconoid men når jeg har gemt det, er det som om et par ikoner skifter plads lige efter jeg prøver at få det tilbage igen, og efter en genstart eller bare slumring så er alle ikoner nye steder…igen

Nogen der ved hvad jeg kan gøre for at “permanente” få mine ikoner til at blive der jeg vil ha dem ? 

Tao
Tao
Supporter

    Hej sonicjensen,

    Det er sandsynligvis fordi du har to skærme tilsluttet din pc og derfor ændrer Windows skærmoplysning når den tændes og vågner fra slumretilstand, hvilket er en smule problematisk angående sortering af skrivebordsikoner. Men omarrangeringen sker sandsynligvis fordi dine ikoner er indstillet til automatisk at arrangeres. Højreklik derfor på et frit sted på skrivebordet, vælg Vis og fjern hakket ved Arrangér ikoner automatisk. Kontroller ligeledes, at der ikke er flueben nogle steder, når du trykker på menupunktet Sortér efter.

    Hvis du gerne for alvor vil sortere dine skrivebordsikoner, kan jeg anbefale dig det gratis program Fences, der hurtigt lader dig oprette forskellige felter på skrivebordet med tilhørende overskrifter, således at du kan arrangere dine ikoner på en personlig måde. Du kan se en videodemonstration af programmet her: http://www.youtube.com/watch?v=OjNo3tuBWKk (spol 3 min. ind i videoen, for at se hvordan programmet fungerer)

    Og hente det gratis her, hvis du ønsker: http://download.cnet.com/Fences/3000-2072_4-10909535.html

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.