SKYPE opdatering

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
selena2014
Registreret bruger

Jeg har fået en meddelse fra Skype om der er en opdatering og når jeg så sætter den igang , får jeg en fejl meddelse og kan ikke komme videre , og det er ikke bare på min stationær computer det er samme problem på vores bærbar. Om det er en fejl fra Skype eller en på vores computer ved jeg ikke, og hvis det er en fejl på vores hvad gør jeg så for at komme videre.

Når den ikke vil opdaterer år den automatisk tilbage til den som jeg har nu 5.5.0.113 versionen . så det er ingen katastrofe for mig bare iriterende.

Håber i kan se vedhæftet fejl fil.

Håber i kan hjælpe mig.

Venlig hilsen fra Ole Mikkelsen

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Ole,

    Er du tilsluttet internettet, når du forsøger at opdatere?

    Jeg vil foreslå at du besøger Skypes hjemmeside og i stedet henter den nyeste version derfra. Så kan det også være at opdateringsfunktionen virker fremover.


    selena2014
    Registreret bruger

      Jo jeg er tilsluttet internettet når jeg opdaterer, og jeg har prøvet at opdaterer fra Skypes hjemmeside, og med samme resultat. Om jeg måske skulle slette den version jeg har og så prøve  at opdaterer den nye, men jeg har aldrig før prøvet at have disse problemer ved Skypes opdatering, så jeg troede at den havde en fejl. Men nu når det ikke bare er på min computer at fejlen opstår så forstår jeg ikke at det skulle være fra computeren fejlen er opstået , men mere fra Skypes. Men hvis andre her på Komputer for alle har opdateret den uden problemer ja så må jeg jo prøve at så om det hjælper hvis jeg sletter min version og opdater den nye bagefter.  Med venlig hilsen fra Ole Mikkelsen

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Hej Ole,

        Prøv først at afinstallere den version du har, hent så den nyeste fra Skypes hjemmeside og installer den. Hvis problemet stadig er der, så er det ikke utænkeligt, at det er et problem hos Skype, som de forhåbentlig fikser hurtigt. Apple har fornyligt haft samme problem med iTunes, og der gik der nogle uger, før opdateringen igen virkede.


        selena2014
        Registreret bruger

          Hej Henning Rasmussen.

          Jeg prøvede som du fortalte jeg skulle prøve, altså at afinstallierer den gamle version , og installierer den nye og endelig nu lykkes det . Min ven havde samme problem med hans computer og han gjorde også lige som du fortalte mig , og nu kører også hans uden problemer , så nu må jeg igang med  konens computer . Så det må jo være en problem fra Skype at den nye ikke kunne opdateres oven på den gamle, da vi har været 3 med samme problem. Men endelig nu lykkes det , tak for hjælpen.

          Venlig hilsen fra Ole Mikkelsen

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.