slå netværksregistrering til

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
sonicjensen
Medlem

Jeg tror næsten allede svaret er herinde, men efter at ha gloet på google, og de første mange sider her inde, magter jeg virkelig ikk at søge mere, og håber derfor jeg bare kan få et hurtigt svar (:

jeg har 4 computer, alle med windows 7.. 3 af dem med home, 2 stationære, en notebook og en netbook.. før i tiden kunne mine 2 stationære computer “snakke” sammen, altså jeg kunne gå ind i netværk og se dem og se “alt” der var på den anden computer.. men det kan jeg altså ikke mere, og jeg tænker bare det burde være nemt at løse.. så jeg kiggede inde i indstillingerne og rigtigt nok netværksregistrering var slået fra, så okay jeg slår det da bare til og problem løst right… NOT, for når jeg gemmer og går ind i indstillingen igen, ser jeg den igen er hoppet ned til slået fra,

Hvad kan jeg gøre, jeg bruger nu usb 3 til at flytte film og tv programmer, når begge mine computer er tændt næsten hele tiden, ville det være meget nemmere hvis de kunne “Se” hinanden
_________
de er begge sat til Lan på samme Asus rt-n56u router

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Sonic,

    Hvis du har angivet din netværksplacering til “Offentlig” eller “Arbejde”, får du ikke lov til at slå netværksregistrering til. Netværket skal være angivet til “Hjemme”. Klik på symbolet for netværkets type under Netværk- og delingscenter og vælg “Hjemme”.


    sonicjensen
    Medlem

      alle min computer køre, på hjemme netværk, men den tillader stadig ikke at slå det til.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.