slette kodeord

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 9 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
maryjern
Medlem

Hvordan får man slettet login kodeordet igen og foto genkendelse i winfows 8, da jeg ikke ønsker der skal være nogen login koder? Mon der er nogen der kan hjælpe med hvordan det gøres?

På forhånd tak

Mary Korsgaard

PS: Tak for dit hurtige svar larsjensen, jeg tilføjer lige dette her som jeg kom til at skrive nede i et svar: Tak for dit hurtige svar. Det er prøvet med at slette fluebenet i login, men så kommer det med fotogenkendelse, og så tager det tid inden startsiden kommer, så vi vil gerne af med begge dele, har du en forklaring på det også?


larsjensen
Abonnent

    Højreklik ned i venstre hjørne, vælg kør, skriv netplwizfjern flueben (se screenshot).
    Der efter vil du ikke blive afkrævet password ved login.

    Er det det, du er ude efter?


    maryjern
    Medlem

      Tak for dit hurtige svar. Det er prøvet med at slette fluebenet i login, men så kommer det med fotogenkendelse, og så tager det tid inden startsiden kommer, så vi vil gerne af med begge dele, har du en forklaring på det også?


      larsjensen
      Abonnent

        Hvis jeg forstår dig ret er din “fotogenkendelse” det samme som
        MS’ “billedadgangskode”. Hvis det er tilfældet, kan du prøve at gøre følgende: Højreklik nede i venstre hjørne, vælg kør, skriv gpedit.msc. Der efter går du frem som på screenshot. Dobbeltklik på “2” og i vindue som åbner, skal du klikke på aktiveret | ok.

        Prøv om det virker…


        maryjern
        Medlem

          Jeg har et nyt spørgsmål jeg gerne vil stille, men kan ikke finde feltet hvor jeg skal skrive, så nu prøver jeg om jeg kan bruge rammen her.

          Jeg har paint Shop pro 8, og på værktøjslinien er zoom værktøjet blevet slettet og jeg kan ikke finde hvor jeg kan få den sat ind igen, er der nogen der kan hjælpe mig med svar på det?

          MVH maryjern

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.