Slumretilstand.

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
goeje2104
Abonnent

I stedet for at slukke min computer, satte jeg slumrefunktionen til. Men da jeg ville vække computeren, var den slukket. Hvor kan jeg se hvor lang tid der er sat af inden den slukker? Jeg har windows 8.1.

 

Med venlig hilsen

Helle Green Nielsen

Du kan se og ændre indstillingerne i Kontrolpanel / Strømstyring. Her kan du angive tidsinterval for skift fra Slumre til Dvale, eller du kan slå Dvale-muligheden helt fra. Der er også en indstilling for Hybrid slumring, der søger at kombinere fordelen ved både Slumre og Dvale – hvis det giver problemer (det har jeg set flere gange), kan den mulighed slås fra her.

Jeg vedlægger tre illustrerende skærmskud, der blandt andet viser, hvordan du indstiller computeren til at vente 3 timer med at skifte fra Slumre til Dvale. Disse skud er fra Windows 7, Windows 8 er ikke væsentlig anderledes.


goeje2104
Abonnent

    Hej,

    Skal det se ud som vedhæftede?

    Med venlig hilsen

    Helle Green Nielsen

    Her vil den falde i dyb søvn (‘dvale’) efter tre timer – var det ikke den lette søvn (’slumring’), du ønskede?


    goeje2104
    Abonnent

      Hej,

      Jo det var det – hvad skal jeg lave om?

       

      Med venlig hilsen

      Helle Green Nielsen

      Du skal sætte en tidsfrist for Slumring efter, og sæt Gå i dvale efter til Aldrig. Så vil den skifte til Slumring (let søvn) efter den angivne tidsfrist, men aldrig gå i Dvale (dyb søvn).

      Ulempen ved Slumring er at den stadig bruger en vis mængde strøm, og derfor er afhængig af strøm på batteriet eller fra stikkontakten.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.