Sortering ifb med adresselinien

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
bjæs588308
Abonnent

Hej

Jeg har en lille ting, som irriterer mig en del, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde en løsning på det.

Når jeg fx er i adresselinien med følgende – bibliotek->billeder->fotos->, og så klikker på pilen efter fotos, vises alle mapperne med billeder med angivelse af årstal og måned. Fx 2008-11, 2005-05 og 2010-01.

Er det muligt at ændre den måde disse mapper sorteres på – altså i visningen – eller er de direkte afhængige af selve mappens sortering ? Det er rimeligt træls, at jeg altid skal scrolle helt ned i bunden af listen gennem adskillige årgange, for at finde de nyeste mapper, som jeg typisk bruger oftest. Håber spørgsmålet giver mening.

Mvh

 

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej bjæs,

    Spørgsmålet giver rigtig god mening, men faktisk har jeg aldrig tænkt over denne funktionalitet før. Så jeg har prøvet at kigge Windows Stifinders indstillinger igennem og søge på nettet efter en løsning – men det ser desværre ikke ud som om en løsning på problemet findes.

    Når du trykker på pilen efter en mappe i adresselinjen, vil den altid sorteres alfabetisk og det er ikke muligt at sortere efter andre kriterier, som det er muligt i det store vindue. Mit bedste råd er derfor ikke at bruge pilen i adresselinjen, men trykke dig ind i mappen og sortere denne ved at trykke på Navn igen, således at pilen pejer nedad (se billede).

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.