sound blaster x-fi elite pro

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  loppen1 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
loppen1
Abonnent

hej Jeg har et creative sound blaster x-fi elite pro lydkort men mangler manualen guiden.jeg fandt også manualen og fik den ned på min computer som anvist,senere ville jeg igen se guiden men så var der nået som gik galt. På creative hjemmeside står der dette det gjorde jeg så også, på fanebladet står der generelt den virkede første gang anden gang var ordet generelt skiftet ud med fanebladet certifikater nu ville manualen ikke åbne sig hvad er der galt.

Jeg håber at i kan hjæpe mig  Mange Tak loppen

Creative Hjemmeside.

På grund af det høje sikkerhedsniveau i Windows XP Service Pack 2 vises manualen muligvis ikke korrekt. Hvis det er tilfældet, kan du gøre følgende for at få vist indholdet korrekt:

  • Gem manualen på din computer.
  • Højreklik på manualen, og vælg Egenskaber.
  • Vælg fanebladet Generelt, klik på knappen Ophæv blokering, og klik derefter på OK.

Manualen burde herefter vises korrekt, næste gang du åbner filen.

Ps. Har Windows 7


loppen1
Abonnent

    Hej Jeg forstår ikke jeres svar første gang jeg download var der ingen ploblemer med at få billederne frem.det er blokeringen der ploblemet Jeg har i flere år kunnet gå op på mange andre hjemmesider og hente manualer og foto til tv radio dvdmaskiner og andre,uden ploblemer

    loppen


    loppen1
    Abonnent

      Hej igen Ifølge creative side står der  På grund af det høje sikkerhedsniveau i Windows XP Service Pack 2 vises manualen muligvis ikke korrekt. det må være der fejlen er. 

      loppen

      Lad mig lige samle denne ældre sag op. Manualen ligger til download her:

      http://support.creative.com/manuals/

      Den er i formatet .CHM, en bearbejdet samling HTML-filer. Der er fundet sikkerhedshuller i dette filformat, derfor problemet. 

      Men advarslen på Creative-siden er misvisende, da du har Windows 7. Her får jeg en anden variant, som du kan se i vedlagte fil. Hvis du åbner filen fra Stifinder i stedet for Internet Explorer, kan du klikke Åbn her og derefter læse filen. Fjerner du fluebenet i Spørg altid, før denne fil åbnes (det vil jeg anbefale) vises advarslen ikke igen.

       

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.