Spil i Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
spartavej
Abonnent

Jeg har installeret Windows 7 på 2 forskellige computere, både en 64 bit og en 32bit. På begge computere er spil enormt landsomme og Live movie maker og movie maker kan ikke åbne. Har nogenn en løsning.

Jens Dasmsgaard

Nu nævner du ikke eksempler på spillene, men problemet ligger sikkert omkring grafikkortet, der kun yder sit bedste, hvis den rigtige driver er installeret. Hvis spillene tidligere har kørt fint, ligger problemet der. Hent den nyeste driver på producentens hjemmeside og installér den, så skulle det være ordnet.


spartavej
Abonnent

    Tak for svaret.

    Det er standardspillene fra Microsoft, 7 kabale m.m. De virkede perfekt i Windows XP på samme computer. “. Jeg har prøvet at opdatere driveren. Jeg har også brugt Programmet “Windows upgrade advisor som fortæller at jeg kan installere Windows 7 32 bit. Og det er det jeg har gjort.

    Jens

    Er problemet dermed løst?

    De medfølgende spil skal bestemt ikke have problemer med hastigheden. Hvis de har, er mit gæt at Windows bruger en simpel standarddriver til grafikkortet – disse drivere har langt ringere ydelse end dem, der passer til kortet.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.