stifinder og biblioteker

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Hexiana
Medlem

Hej Sidst jeg spurgte fik jeg ingen respons men nu prøver jeg med et nyt problem.

ved klik på stifinder ,åbn bibliotek f.eks dokumenter,klik på placeringer over liste med filer,så kommer biblioteks placeringer. Problemet er at der står standardplacering til lagring svarer ikke -gælder også delte dokumenter ,musik og billeder.

Så funderer jeg over man kan læse i hjælp og support at man skulle kunne højreklikke og sige brug som standardplacering- virker bare ikke. er jo bange for at kvaje mig så noget går tabt. -og hvad når windows sikkerhedskopierer kan systemet så se mine filer? ellers er jeg først rigtig på den.Skyldes nok man aldrig helt har fået styr på de biblioteker,hvordan det helt fungerer. ved de samler overblik over filer men så….

Gode ideer modtages med glæde. mvh Hexia

  

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvordan det ser ud hos dig eller hvad der ikke fungerer – har du mulighed for at lave et skærmprint af ’standardplacering til lagring svarer ikke’ så jeg kan se hvad der sker.

    Funktionen fungerer perfekt hos mig – jeg vedlægger lige et skærmprint så du kan se hvordan det ser ud på min pc.

    Mht. den sidste del af dit spørgsmål kan du være helt rolig – sikkerhedskopiering skal nok finde dine filer på den nye placering. ‘Den’ er ligeglad med hvad der står i ‘biblioteker’, som jo kun er en samlet oversigt med henvisninger til filernes faktiske placering.

     

     


    Hexiana
    Medlem

      Fidusen er at åbner du biblioteker står der placeringer over filerne i biblioteket.klik på placeringer så får du dette billede. det må hænge sammen med at adressen er anderledes end standard som jeg ser det. jeg er med på at man kan vælge adressen til att være standardplacering men kan ikke få det til at virke.mvh

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Hmmm…. jeg ved ikke om jeg forstår dig rigtigt..

        Der hvor der står ‘placeringer’ over filerne  fortæller dig sådan set bare hvor mange mapper der er tilknyttet biblioteket og du har så mulighed for at tilknytte flere mapper eller fjerne nogle igen. Der står så også hvor de tilkyttede mapper befinder sig rent fysisk.

        Hvis du derimod vil flytte eller ændre standardplaceringen til lagring af filerne på f.eks. en anden harddisk eller måske bare en anden partition, skal du først åbne mappen (f.eks. billeder) ude til venstre og så højreklikke på den nu fremkomne undermappe (der også hedder ‘billeder’) og så vælge egenskaber. Nu kommer det vindue frem som jeg vedlagde sidst og så vælger du fanen ‘placering’ og definere den nye placering, trykke ‘flyt’ efter et par ok’er er det hele på plads med alle henvisninger og definitioner intakt.

        Håber det giver en form for mening – ellers må jeg prøve at forklare det igen – forudsat at jeg helt præcis forstår hvad du mener 🙂


        Hexiana
        Medlem

          Hej venner tak for jeres venlige forsøg på hjælp. I dør af grin jeg har lige ved et tilfælde fundet løsningen. Et geni der hjalp mig engang havde slået indeksering fra. Da jeg slog det til bingo så er alt som det skal være. jeg ville søge efter en mappe i dokumenter op kom en besked slå indeksering til. Man kan jo være heldig. tak alligevel problemet er løst 

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.