Systemafbildning af pc

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Pete111 13 år siden.
Oprettet af
pio
Registreret bruger

Findes der et program på komputer for alles CD, som kan tage et imagebillede af en frisk og nyinstalleret komputer med Windows 7 home Premium 64 bit, der findes jo nogen til XP på tidligere CD’er, men kan de bruges? Og hvad er forskellen på 32 bit og 64bit.


Pete111
Medlem

    Hej Daffy

    Jeg går ud fra du vil bruge nævnte image til recovery dvs gendannelse af installationen hvis uheldet skulle være ude.

    Windows 7 har en indbygget, og ganske udmærket funktion til dette. Den hedder slet og ret “sikkerhedkopiering” og kan foretages på både interne diske såvel som eksterne, her i blandt også dvd og eksterne harddiske.

    Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med det, kan du finde det som følger: Klik på START-kanppen, tast “sikkerhedskopi” i søgefeltet, herefter kommer der nogle forslag på din søgning. Vælg punktet “sikkerhedskopi og gendannelse”. Herefter åbner et nyt vindue hvor du bliver guidet. Interressant for dig kunne være punktet til venstre der hedder “opret systemafbildning”

    Med venlig hilsen

    Peter Hansen

    Kolding

     

    NB: husk at aktivere “bedste svar” når du har fået løst dit problem


    pio
    Registreret bruger

      Jeg har recovery dvd’er, det som jeg har i tankerne er at jeg får en image så jeg ikke skal installere alle mine programmer forfra.

      Mvh Daffy

      Tao
      Tao
      Supporter

        GENDANNELSE
        Dine recoverycd’er vil sætte din computer, som den var da du fik den. Det var vist det du efterspurgte i første spørgsmål?

        Med en systemafbildning, som Peter nævner, vil du kunne oprette dine egne gendannelsescd’er. Her er det muligt, at du efter Windows 7 er installeret, ydermere installere dine vigtigste programmer, som Office, Flash Player osv. Herefter er det dette du genopretter med dine nye genoprettelsescd’er.

        FORSKELLE PÅ BIT
        Jeg kan godt forstå at de forskellige bitversioner af Windows forvirrer dig, men tag et kig på denne side, der forklarer det: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/32-bit-and-64-bit-Windows-frequently-asked-questions

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.