Touch skærm

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
birgit kastrup
Registreret bruger

På vores nye PC med 8.1 Windows, Sony Vaio med touchskærm, skifter skærmbilledet hele tiden størrelse enten til 400% eller minimalt, når rører musen. Jeg har fundet ud af at man ved at bruge ctrl+0 kan få den tilbage til 100%, men det er meget irriterende at man hele tiden skal sætte den tilbage til 100%. Er der en indstilling, så man selv kan bestemme når den skal blive større eller mindre?

Jeg har også prøvet at finde toolbar til Internet Explorer, men det er ikke lykkedes endnu.

Kan I hjælpe med disse ting?

Mvh

Birgit

 

 

Det lyder som en hardware fejl, jeg foreslår at kontakte sælgeren.

Ang. toolbar findes der et hav af dem! Hvilken er du interesseret i?


Mogens R.
Medlem

    (muligvis noget, man kun kan finde på CNET, psst! )


    birgit kastrup
    Registreret bruger

      Hej tak for jeres svar. Inden jeres indlæg kom, havde jeg fået fundet Google toolbar og menulinien frem, som jeg gerne vil have på Windows Life Mail. Jeg fandt ud af det ved at søge efter det på Google og fandt brugbare oplysninger hos Microsoft “tilpas værktøjslinier”.

      Mht.zoomstørrelse på skærmen er løsningen ikke iorden endnu, men det er muligvis en funktion den har, som er ret irriterende. Det er min mand, som har fået PC’en, og han trykker måske på nogle forkerte knapper. Pga sommerferie, varme m.m. har jeg ikke haft tid til at sidde med den i fred og ro og finde ud af de forskellige funktioner. Den er desværre ikke så nem som Windows mail, som jeg har på min PC. Jeg har hentet en “Vejledning til Windows Live Mail” og håber via den at få flere ting på plads. Den er ikke så god som de “skoler”, som Komputer udgiver. Så vidt jeg har kunnet se er det ikke en vejledning Komputer har haft i bladet.

      MVH

      Birgit

      Aha. Google Toolbar ligger i øvrigt her:

      http://www.google.com/intl/da/toolbar/ie/index.html

      Jeg vil foreslå at kontakte sælgeren angående den mærkelige zoomfunktion. Der findes en del mere eller mindre ’smarte’ hjælpeprogrammer leveret af Sony, HP, Acer og de andre fabrikanter, det kan være et af dem, der er ude af kontrol. Alternativt er det et hardware problem – og så er det igen sælgeren, der skal klare sagen.

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.