Ugyldig Windows produktnøgle på label under LapTop

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 10 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
stigryhl532306
Abonnent

Hej.
Mit barnebarns Lenovo G570, model 4334 kører Windows 7 Ultimate, men lablen på undersiden af laptoppen siger, at det er en Windows 7 Home Prem DA. På Lablen er skrevet Product Key.

Problem: Der er en meddelelse på skærmen: “Denne kopi af Windows er ikke ægte.”
På beskedden “Du skal aktivere i dag. Aktivér Windows nu”, forsøger jeg aktivering af Windows ved indskrivning af produktnøglen fra undersiden af Pc`en. Herved kommer meddelelsen: “Denne produktnøgle er tilsyneladende ikke en gyldig produktnøgle til Windows 7.”

Det gentager sig et par gange – og lige vidt er så jeg!
Hvad kan jeg gøre?

Mvh
Stig

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det er meget sjældent at windows 7 Ultimate leveres præinstalleret på en alm. bærbar, hvorimod det vel nok i 99,9 % er Home versionen der er installeret, så mon ikke dit barnebarn på et tidspunkt har lagt Ultimate ind selv uden at have en produktnøgle til den. Det kan sagtens lade sig gøre at installere windows uden produktnøgle.

    Derved sættes den ‘gamle’ produktnøgle ud af funktion og systemet kører nu en vis tid (måske op til et år) med den nye windowsversion før det så småt begynder at bede om aktivering af windows og hvis man så benytter den produktnøgle der er leveret med pc’en går det selvfølgelig galt.

    Hvis du (eller dit BB) er heldig findes der stadig en genoprettelspartion (eller evt en genoprettelsescd, som alle jo bør oprette som det første når en ny pc tages i brug!!) på pc’en og så er der mulighed for at geninstallere den originale windows home og bruge den rigtige produktnøgle.

    Hvis det ikke er tilfældet er man ‘på Herrens mark’ og eneste løsning er at investere i en windows med gyldig produktnøgle – altså penge op af lommen…. Muligvis kan man nøjes med at købe en valid produktnøgle til Ultimate versionen hos Microsoft, men det er stadig penge op af lommen.


    stigryhl532306
    Abonnent

      Hej Jan Larsen.
      Tak for en god og instruktiv forklaring.
      Mvh
      Stig

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.