USB.Dongle-VHS. Video.

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
user-442371
Registreret bruger

Hej Henrik! Jeg kan på ingen måde finde den filters, CROP som du har skærmskud af, skal den ikke hentes under AVIDEMUX? Arne.

Hov – du er kommet til at starte en ny sag i stedet for at svare i den gamle. Det er upraktisk, og giver risiko for at jeg ikke opdager svaret.

Til sagen. Det bliver lidt teknisk, beklager:

For at aktivere og bruge Crop-filteret skal du først have en videofilm åben i AVIDemux, og vælge et andet Video output end Copy. Så bliver Filters-knappen aktiv, som vist i det første skærmskud her.

Når du klikker på Filters, får du et katalog med de forskellige kategorier af filtre, der er indbygget. Markér crop i listen og klik på det grønne +, som vist i det andet skærmskud.

Det åbner et konfigurationsvindue, hvor du angiver venstre (Left) og højre (Right) margener. Billedet viser, hvordan det overflødige skæres fra – du vil få brug for mindre tal end de 240 pixels, mit eksempel (skærmskud 3) viser. Det kan være nødvendigt at vælge værdier, der er delelige med fire af hensyn til den videre komprimeringsproces. Klik på OK, når det passer, og på Close for at lukke filtersamlingen.

Du skal vælge en passende komprimeringstype (MP4 er godt til de fleste formål), og så vælge File/Save for at gemme den beskårne videofilm. 

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.