validering af windows 7

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
lidia
Registreret bruger

Hej,

Først mit skrivebord er forsvundet. Efter at jeg har prøvet lidt forskellige, endte det med det at jeg har på skivebord meddelse at mit kopi af windows 7 er ikke ægte. Jeg skulle følge vejledning og validere den, men når jeg kommer til validering side og windows validering er i gang – det skulle tage et par minutter, men det sker ikke noget efter 1 time. 

Hvad skel jeg gøre til at validere mit ÆGTE windows 7?

Hilsen

Lidia

Tao
Tao
Supporter

    Hej Lidia,

    Gå til http://microsoft.com/genuine og kør valideringsprocessen for både Office og Winodws. Dette burde vise, at dit Winodws er ægte og du slipper for meddelelsen.


    lidia
    Registreret bruger

      Hej,

      Tak for svar. men det kunne ikke lad sig gøre – nøglen er forsvundet på min bærbar.

      Jeg var nødt til kontakte Microsoft og de skal nok fikse problemmet (håber jeg).

      Med venlig hilsen

      lidia


      hlexa
      Registreret bruger

        Jeg har haft problemet med en XP Pro. Det virkede heller ikke at følge linket. I stedet for åbner jeg Microsofts anti-virus (MSE) nede i “bakken” hvor ikonet nu er blevet rød og advarer, at computeren ikke længere er beskyttet (fordi Windows ikke er ægte?). Der er en knap som hedder – så jeg husker, jeg sidder lige nu med en Macbook og OS X – noget med at rette problemet. Man skal være forbundet til internettet. Der går så et lille øjeblik efter at knappen aktiveres og så bliver ikonet grønt og problemet er væk.

        Jeg aner ikke hvorfor problemet opstår – det sker kun på denne ene computer engang imellem, men måske kan metoden hjælpe dig?

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.