Vedr. mus

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
mille4171
Abonnent

Jeg har skiftet mus, og så syntes jeg der lå to i kontrolpanel, og så deaktiverede jeg den ene, det var selvfølgelig den nye mus, så var gode råd dyre, og jeg bøvlede længe med at komme ind og aktivere den i kontrol panel, nu vil jeg gerne have alle taster som kan bruges i kontrol panel på tastaturet i stedet for mus, hvis det skulle ske igen.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    At betjene en pc med tastaturet alene er noget af en opgave og der skal holdes tungen lige i munden hvis ikke det skal gå op i ‘hat og blå briller’ – de vigtigste og mest brugbare taster er en kombination af ‘tab’ (den med modsatrettede pile), piltasterne og ‘enter’ – med det kommer man ret langt.

    Imidlertid kan jeg ikke helt forstå dit bøvl dem at aktivere din nye mus i kontrolpanel – det har jeg aldrig hørt om før og jeg tror jeg har monteret/skiftet mus af alle slags adskillige hundrede gange i gennem tiderne uden nogesinde at være stødt på problemer – faktisk har jeg (mest for sjov) proppet mus i samtlige usb-porte på min bærbare på én gang – to trådløse og to ‘med hale’ – og samtlige kunne bruges individuelt på samme tid tillige med den indbyggede mousepad. Lidt sjovt at se på og jo, jeg havde hjælp af et ekstra par hænder for at styre det hele…

    i øvrigt er den nemmeste måde at få en evt. genstridig mus til at fungere igen, at hive den ud af pc’en og tilslutte den igen – evt. i en anden usb-port.

    Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.