Vedr. Win 10 tec. preview

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
john
Medlem

Hej! Det er nu ikke så meget et spørgsmål, som en konstatering.:

Vidste I at Avast Antivirus (fra Cd’en) ikke kan køre på Win. 10 tec. preview! (i det mindste ikke på 64 bit versionen, har ikke prøvet 32 bit).

Har I (redaktionen) nogen som helst info. om hvorvit omtalte program vil blive opgraderet til også at være kombatibelt med Win. 10. Det skulle det jo gerne, for Microsoft sadler jo tilsyneladende fuldstændigt om med hensyn til fremtidige opgraderinger af Windows. (læs artikler på computerworld).

Hører meget gerne nærmere.

M.V.H.

John

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej John

    Da Windows 10 endnu ikke er færdigudviklet, er der næppe mange softwareproducenter, som tester deres software på operativsystemet.

    Technology Preview-versioner af software er netop previews, altså et smugkik på systemet, og absolut uegnede til andet end at tilfredsstille eventuel nysgerrighed og til test.

    Det er muligt, at sikkerhedsniveauet på Windows 10 TP bliver hævet en smule ved at installere anti-virus software, men som udgangspunkt må vi forvente, at et ufærdigt operativsystem er pivåbent og på alle måder usikkert.


    john
    Medlem

      Tak for svaret, men det ved jeg jo selvfølgelig godt. Det jeg var ude efter var, om Komputer for alle redaktionen har nogen som helst viden om hvorvit omtalte program vil blive opgraderet til at kunne køre på win 10. Det er det eneste af alle de programmer (ialt ca. 15) jeg også bruger på min ankerkomputer, der ikke kan køre på win 10.

      Iøvrigt synes jeg at der er sket forbedringer siden “stolpesparket” Win 8 og 8.1. Så Win 10 forhåbentlig ender op på samme brugervenlige plan som Win 7. 

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Det tror jeg godt, vi kan regne med. Jeg kan ikke udtale mig på Avast vegne, men alt andet forekommer mig at være en dårlig økonomisk disposition.

        Her er en debat om emnet på Avast’s forum, som måske kan belyse sprøgsmålet yderligere: https://forum.avast.com/index.php?topic=155951.0

        En af svarerne har en rigtig god pointe, nemlig at det vil være ganske umuligt for Avast’s udviklere at holde styr på hvad der er ægte og uægte Windows-filer, fordi de konstant bliver ændret og udviklet på i tech preview’et. Den nødvendige arbejdsindsats ville næppe stå mål med den mulige indtjening.

        Måske udgiver Avast et helt nyt produkt til Windows, eller måske får Windows 10 en indbygget anti-virus, der slår Avast af banen, men det er svært at spå om på nuværende tidspunkt.

        Windows 10’s kompatibilitetsprofil vil sandsynligvis også ændre sig inden det nye operativsystem kommer på gaden.


        john
        Medlem

          Tak for svaret. Det giver god mening, og det burde jeg have kunnet sige mig selv, at et OS under udvikling får ændret sine systemmapper og systemfiler i takt med udviklingen, og det er jo netop her at Avast arbejder. 

          Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.