Vista for sløv efter opdatering

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
kimboll
Registreret bruger

Min bærbare Dell XPS M1330 var tilsidst 3-4 minutter om opstart og sløv ved åbning af Adope Reader og Office programmer. Jeg gen- installerede Vista og kom ned på 1 min og 10 sek opstart efter SP2 var installeret. MEN efter SP2 var der i første omgang 95 nye opdateringer og da de var kørt var jeg tilbage på ca. 3 min opstart tid igen. Jeg har afinstalleret disse opdateringer, men ønsker at vide om der blandt disse 95 opdateringer evt. findes nogen der ikke behøves anvendes og som er kendt for at sløve PC’en?

Tænk at vi frivilligt accepterer at MS stille og roligt ødelægger ydelsen på vores PC’er, den var aldrig gået hvis autoværkstederne gjorde det samme:)

Vista? Det er – desværre – normalt at Windows bliver langsom på den måde.

Den mest effektive måde at løse problemet er at installere en hurtigere harddisk, fx en SSD eller en hybrid mekanisk/SSD disk, og eventuelt montere mere ram.

Men Vista er langsomt, og det er kun blevet værre med tiden. Der er ingen enkle opdateringer, der er skyldige – og generelt er alle opdateringer nødvendige.

Men et lyspunkt er der dog: 

Windows optimerer automatisk opstarten, så der er god mulighed for at opstarten bliver noget hurtigere efter en håndfuld genstarter. Prøv at holde øje med det.

Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.