vista til Windows 7

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  seniorproppen 10 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
tage andersen 7d724539
Abonnent

Hej

Jeg vil installere windows 7 på min bærbare i stedet for vista.Skal jeg fjerne vista før installeringen, for der skal kun være windows 7 som styresystem?

Skal der tages kopi af alt hvad der ligger i øvrige mapper?

Er der andre vigtige ting som skal gøres før installeringen?

Mvh. Tage


seniorproppen
Abonnent

    Til Tage Andersen

    Det vil altid være en god ting at starte med at lave en sikkerhedskopi af alle dine filer og mapper inklusiv dit gamle Vista’s operativsystem.

    Før du begynder at fjerne eller ændre på noget, bør du hente og installere Microsoft’s Update Advisor for at se, hvorvidt din bærbare computer kan fungere med Windows 7 som operativsystem.

    Hvis din bærbare computer kan fungere med Windows 7 som operativsystem, og du har en Windows 7 installations-disk, burde det i teorien ikke være noget problem at opgradere din computer.

    På et tidspunkt i opgraderingen bør du blive spurgt om, hvorvidt du ønsker at slette og formatere din harddisk med  C:-drevet, så du kan lave en ren og vekfungerende installering.

    Skriv venligst en tilbagemelding, så vi andre læsere også kan se, i hvilket omfang ovenstående løsningsforslag har besvaret dit spørgsmål og afhjulpet dit problem.

    M. v. h. ~ “Seniorproppen”


    larsjensen
    Abonnent

      Kører din computer, som den skal, er der ikke nogen grund til at lave for meget om på tingene.
      Du kan så nøjes med at lave en opgradering i stedet for en ren installation, som gør, du IKKE skal geninstallere alle programmer.
      Der ved vil du få et nyt styresystem men med din egen velkendte brugerflade og dine egne indstillinger. 

      Hej

      Jeg har nu fået installeret windows 7, og det fungerer fint alt sammen. Jeg fandt et lille hjælpeprogram i microsoft, hvor jeg skulle lave en kopi af komputeren til en ekstern harddisk eller nøgle. Derefter var det bare at sætte cden med windows 7 i drevet og følge vejledningen. I starten af installeringen får man et valg om man vil køre opgradering eller brugerdefineret installering, og der valgte jeg opgradering. Derefter kørte resten næsten af sig selv og alt fungerer perfekt.

      Mvh. Tage 🙂

      Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.