WIN 8.1 vil ikke åbne

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
ibsch
Abonnent

Min 4 måneder gamle stationære PC, født med WIN8, og senere opdateret til WIN8.1 gik fuldstændig død i går. Først ville den ikke åbne en almindelig excel fil. Efter et par forsøg ville jeg genstarte, og så kommer der en besked om, at der er fejl i windows. Den foreslåt så at genstarte, men det hjælper ingenting. Derefter prøver windows selv at reparere fejlen, køre diagnosticering – men lige lidt lidt hjælper det. Jeg får mulighed for at genstarte eller gå til avancerede indstillinger. Her gives der 3 muligheder, men kan ingen vælge, da det kræver administratoradgang. Der er bare ikke oprettet nogen administrator. Er der nogle med lignende dårlige erfaringer. PC´en er på værksted lige nu, men hvis der er et tip at hente, vil det være dejligt

Ib Schønning

Tao
Tao
Supporter

    Hej Ib Schønning,

    En systemgendannelse er altid et forsøg værd, da dette skruer tiden tilbage på computeren og på den måde sikrer, at programmer, der eventuelt har skadet pc’en ved fx at ændre i essentielle indstillinger, forhindres i dette.

    I Windows 8 findes dog en reset-funktion, som du kan finde ved at søge på nulstil. Der får du vedhæftede billede at se.


    ibsch
    Abonnent

      Tak Tao

      Det ville jeg også, men det var her den krævede administratorretigheder, og der var ikke oprettet nogen administrator, så ???


      ibsch
      Abonnent

        Tak for svarene. Værkstedet har nu formateret min harddisk :-(( så det er bare forfra. Håber, mine back ups er OK

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.