Win Live mail 2012

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
ecodama
Medlem

Findes der en nem måde at synkronisere en Win Live mail 2012 kalender med en droid telefon og tablets kalender???

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Det afhænger lidt af hvor din WLM kalender befinder sig. Hvis du er logget på WLM med en Live.com-konto, findes kalenderen i skyen og kan tilgås på forskellige måder.

    Du kan se øverst t.h. i WLM, om du er logget på. Hvis ikke du er logget på, vil jeg tro at din lokale kalender bliver synkroniseret med skyen når du opretter/logger på med en Live.com konto.

    Hvis det er aktuelt, kan du teste det ved at logge på i WLM og herefter tjekke din kalender via Outlook.com. Kalenderen i WLM og på Outlook.com skulle gerne være synkroniserede.

    For at synkronisere med kalenderen på en Android enhed, skal du tilføje din Windows Live Konto under Indstillinger Indstillinger -> Konti.

    Sig til, hvis du har brug for yderligere assistance.


    ecodama
    Medlem

      Fik den sync. ved at afinstallere outlook.com på android og geninstallere, men jeg kunne ikke få lov til at tilføje en ny konti??

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Da du installerede Outlook app’en, blev der oprettet en konto på telefonen. Hvis enhedens kalender nu bliver korrekt opdateret, behøver ikke gøre mere.

         

        Forummet 'WINDOWS (tidligere udgaver)' er lukket for nye emner og svar.